Levia  Jongerenavonden

Opdrachtgever
Levia - Jongerenavonden
Link naar live website
www.levia.nu

Over dit project

Muzikale jongerenavonden, op zoek naar verbinding en gezelligheid. Dat is waar Levia voor staat. Eenmaal per maand organiseerde Levia een avond in Gorinchem. Het waren avonden met muziek, optredens en een spreker. Elke avond had een eigen thema. Ik heb vanaf het begin aan dit project mogen meewerken. Voor Levia heb ik vrijwel alles gemaakt. De huisstijl, de website, promotiemateriaal en ook heb ik de avonden mogen fotograferen.

De huisstijl

Alles begint met de huisstijl. De uitdaging van het logo was vooral dat het moest aanspreken bij de doelgroep. Ik heb ervoor gekozen om het simpel te houden door alleen de naam te gebruiken met een kleurverloop van rood naar paars. Het logo wordt gebruikt in een gekleurde versie, maar ook in een monochrome versie. Deze monochrome versie wordt vooral gebruikt in het promotiemateriaal zoals flyers en uitnodigingen omdat rood en paars daarin al de overhand hebben.

Video's & Fotografie

Ik heb voor Levia ook de content voor de social media kanalen mogen verzorgen. Het gaat hierbij om foto’s en video’s. De video’s waren vooral gericht op de promotie van een specifieke avond. Hieronder heb ik een aantal voorbeelden uitgelicht. Video’s hebben doorgaans een veel groter bereik dan foto’s vandaar dat we hier goed op ingezet hebben. De fotografie op de avonden van Levia heb ik ook verzorgd,  deze werden voor verschillende doeleinden gebruikt maar voornamelijk voor social media. Ook was er na elke avond een uitgebreid fotoverslag te vinden op de website van Levia.